SALADE WOK

SALADE WOK Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 488 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Salade Wok. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 23:31 Heerlijk eten perfect op tijd voor een lage prijs
23 jun 2022 om 9:17 Als altijd prima gedaan!
13 jun 2022 om 16:59 Verse lumpia’s zijn echt de beste!
12 jun 2022 om 19:46 Voortaan op bon kijken voor adres, niet alleen op Google maps. Scheelt je een ritje naar Heiloo. Verder top
11 jun 2022 om 21:46 Zoals altijd super lekker! En snel. Zeker een aanrader!
9 jun 2022 om 14:53 Ontzettend lekker weer allemaal en perfect op tijd gebracht! Volgende keer weer!
7 jun 2022 om 19:56 Het is gezond en lekker.
6 jun 2022 om 14:07 Heerlijke wok maaltijd met rundvlees en diverse groentes besteld. Daarnaast 4 stokjes kipsaté met saté saus. Ik vond het perfect, alleen was het echt veel te zout! Gebruik 35-50% minder zout en jullie krijgen van mij 5 sterren.
25 mei 2022 om 21:46 Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst maar ik werd heel snel en vriendelijk geholpen gelijk toen ik belde, toen hebben ze mijn bestelling alsnog kunnen wijzigen. Weer heeeerlijk gegeten en bedankt voor de klantvriendelijkheid
21 mei 2022 om 19:17 Wok met rundvlees en groenten, heerlijk!!
18 mei 2022 om 21:48 Heerlijk eten. Op tijd bezorgd. Nog niet 1 keer tegengevallen. Mooie porties.
15 mei 2022 om 11:03 Heerlijk eten voor een goede prijs en snelle bezorging